2010. május 1., szombat

Szülinapi buli

Ma tartottuk Dorka szülinapi buliját. 28-án töltötte be az 5. évét. Régóta tervezgette, hogy ha lesz szülinapi bulija, akkor kiket fog meghívni. Négy főben maximáltam a meghívható gyerekek létszámát, a lakás adottságaihoz mérten. Most először szerveztünk bulit, de nem sokat aggódtam a felfordulás miatt: elvégre két gyerek sem csinál kisebb rendetlenséget, mint hat. Fél 3-körül meg is érkeztek a kis vendégek. A két fiú, Isti és Áron, valamint Bori hamar feltalálták magukat és játszani kezdtek, de a kis Kata nehezebben oldódott, nem találta a helyét a sok fiús játék között. Aztán mikor levettem a szekrény tetejéről a babaházat és a bababútorokat, egyből játszani kezdett velük, és ettől kezdve bátrabb lett.
Aztán elérkezett a nagy pillanat: asztalhoz ültek, Dorka elfújta a gyertyákat, és kezdődhetett a lakoma az oroszkrém tortából. Nagy sikere volt a lufiknak is (bekötött szemmel lerajzolták magukat a lufikra), de leginkább a fagyinak, a 2 liter el is fogyott... Bújócskáztunk a lakásban, apa még a lovacska szerepét is elvállalta a cowboyok és cowgirlök számára. Igaz, a fiúk kicsit hangosak voltak és fiúsan játszottak, de azt hiszem, összességében nagyon jól sikerült a szülinapi buli, és nem fáradtam el jobban, mint máskor.







És ezeket a meghívókat küldtük szét a meghívott gyerekeknek:


2 megjegyzés:

  1. Boldog születésnapot a kislányodnak!
    Látom jól sikerült a buli :-)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon aranyos a kislányod... vagy nagylányod??? hihetetlen, hogy nőnek ezek a gyerekek... és Isten életesse sokáig!!!

    VálaszTörlés